2Base Eiendomsmegler

Finn din bolig gjennom kartsøk

Søk etter eiendommer direkte på vårt interaktive kart. Kartet gir deg en unik oversikt over alle eiendommer til salgs langs hele den tyrkiske rivieraen.

Gå til Kartsøk

Hvorfor kjøpe din feriebolig hos 2Base Eiendomsmegler ?

Vi snakker ditt språk, og vi gjør vårt aller beste for å finne den rette ferieboligen for deg. Siden 2003 har vi hjulpet mange nordmenn med å føle seg hjemme i det tyrkiske boligmarkedet - før, under og i etterkant av kjøpet.

Les mer om 2Base

Gratis Kjøper Guide

Forberedelse er nøkkelen til en vellykket investering. Vår Kjøper Guide gir deg innsikt i det tyrkiske boligmarkedet, den leder deg gjennom hele kjøpsprosessen og frem til du kan nyte din første ferie i ditt nye hjem.

Bestill din gratis Kjøper Guide

Reis til Tyrkia og besøk drømmehjemmet ditt

Vi har laget tre ulike forslag til hvordan du kan komme til Tyrkia og se på eiendommer: Dra på en av våre populære visningsreiser, prøvekjør et feriehus eller kombiner ferien med visning av eiendommer.

La oss dra til Tyrkia

Hos 2Base Ejendomsmægler finder du en lang række af dedikerede medarbejdere, der alle står parate til at hjælpe dig, din familie og din feriebolig. Her er nogle af de personer, du kan se frem til at møde. På gensyn i Tyrkiet!

Boligguide – Introduksjon til boligkjøp i Tyrkia

Selg din bolig gjennom 2Base

Referanser

 • Adis Velic

  Adis Velic Danmark

  Min drøm om at eje en ferielejlighed gik i opfyldelse. Brian og hans kollegaer fra 2Base har igennem hele processen været behjælpelige med at alt. Jeg lægger stor vægt på at man overholder aftaler, uanset om aftalen er mundtlig eller skriftlig. Her blev alle aftaler overholdt helt ned i den mindste detalje.

  2Base

 • Lea Schiønning

  Lea Schiønning

  Med stor tilfredshed har jeg købt lejlighed i Alanya gennem 2Base. Jeg kan varmt anbefale firmaet, hvis man skal købe feriebolig i Tyrkiet. De er meget dygtige og behagelige at handle med. Man kan få al den hjælp, man har brug for.

  Google

 • Lise & Søren Christensen

  Lise & Søren Christensen

  Vi kender en del til både danske og tyrkiske mæglere i Alanya. 2Base - med Brian og Bo - er det bedste og mest pålidelige ejendomsmæglerfirma i Alanya. De er særdeles kompetente og er klart bedre end de øvrige mæglere i området - både set med køber såvel som med sælgers perspektiv. Vi kan give dem vores bedste anbefalinger.

  Google

 • Jesper Hamann Laustsen

  Jesper Hamann Laustsen Danmark

  2Base har fra dag 1 været behjælpelige med alt hvad vi har spurgt om og haft brug for i forbindelse køb af lejlighed og efterfølgende service. Derfor har vores oplevelser med 2Base været positive.

  2Base