2Base Eiendomsmegler

Find din bolig via kortsøgning

Søg efter boliger direkte på vores interaktive kort. Kortet giver dig et unikt overblik over ejendomme til salg langs hele den tyrkiske riviera.

Gå til kortsøgning

Hvorfor købe din bolig gennem 2Base?

Vi taler skandinavisk og gør altid en ekstra indsats for at finde den helt rigtige bolig til dig. Siden 2003 har vi hjulpet et utal af skandinavere med at føle sig hjemme på det tyrkiske boligmarked - både før, under og efter handlen.

Læs mere om 2Base

Få vores gratis køberguide

Forberedelsen er nøglen til en succesfuld investering. Vores køberguide giver dig indsigt i boligmarkedet og vil lede dig gennem hele processen, indtil det øjeblik du kan nyde ferien i din nye bolig.

Bestil din gratis køberguide

Kom til Tyrkiet og se din drømmebolig

Vi har sammensat tre forskellige forslag til, hvordan du kan komme til Tyrkiet for at se på boliger: Tag på en af vores populære besigtigelsesture, testkør en feriebolig eller kombiner ferien med en fremvisning.

Tag til Tyrkiet

Hos 2Base Ejendomsmægler finder du en lang række af dedikerede medarbejdere, der alle står parate til at hjælpe dig, din familie og din feriebolig. Her er nogle af de personer, du kan se frem til at møde. På gensyn i Tyrkiet!

Boligguide – Introduksjon til boligkjøp i Tyrkia

Selg din bolig gjennom 2Base

Referanser

 • Abcid Osker

  Abcid Osker

  Jeg anbefaler firmaet og deres medarbejder Olesya. Jeg havde en ikke-standard sag og Olesya var mine øjne og ører. Hele sagsgangen forgik pålideligt og betaling forgik på en sikker måde. Jeg kan ikke andet end at anbefale 2Base.

  Facebook

 • Helle Rydahl Munch

  Helle Rydahl Munch

  Er fuld tilfreds både med vores køb igennem 2Base, og den gode service vi nu får hos dem. Selv da jeg for nogle år tilbage havde brug for at kommet på sygehuset i Alanya var der stor hjælp at hente. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

  Facebook

 • Bjørn Pedersen

  Bjørn Pedersen

  Fed hjemmeside - overskuelig, enkel og gode billeder. Vi er også godt tilfreds med servicen.

  Facebook

 • Henrik Englund-Sørensen

  Henrik Englund-Sørensen

  Overordnet set, har vi haft en god proces ifm. vores køb af lejlighed i Alanya. Vores kontakt, Brian, har været med til at gøre købsprocessen og registrering af skøde smertefrit og fint. Der har været lidt småting, med udlevering af nøgler, men det er Tyrkiet og det er ikke sikkert at det har været 2Base's skyld.

  Facebook