2Base Eiendomsmegler

Finn din bolig gjennom kartsøk

Søk etter eiendommer direkte på vårt interaktive kart. Kartet gir deg en unik oversikt over alle eiendommer til salgs langs hele den tyrkiske rivieraen.

Gå til Kartsøk

Hvorfor kjøpe din feriebolig hos 2Base Eiendomsmegler ?

Vi snakker ditt språk, og vi gjør vårt aller beste for å finne den rette ferieboligen for deg. Siden 2003 har vi hjulpet mange nordmenn med å føle seg hjemme i det tyrkiske boligmarkedet - før, under og i etterkant av kjøpet.

Les mer om 2Base

Gratis Kjøper Guide

Forberedelse er nøkkelen til en vellykket investering. Vår Kjøper Guide gir deg innsikt i det tyrkiske boligmarkedet, den leder deg gjennom hele kjøpsprosessen og frem til du kan nyte din første ferie i ditt nye hjem.

Bestill din gratis Kjøper Guide

Reis til Tyrkia og besøk drømmehjemmet ditt

Vi har laget tre ulike forslag til hvordan du kan komme til Tyrkia og se på eiendommer: Dra på en av våre populære visningsreiser, prøvekjør et feriehus eller kombiner ferien med visning av eiendommer.

La oss dra til Tyrkia

Hos 2Base Ejendomsmægler finder du en lang række af dedikerede medarbejdere, der alle står parate til at hjælpe dig, din familie og din feriebolig. Her er nogle af de personer, du kan se frem til at møde. På gensyn i Tyrkiet!

Boligguide – Introduksjon til boligkjøp i Tyrkia

Selg din bolig gjennom 2Base

Referanser

 • Hans & Susanne Stokkebye

  Hans & Susanne Stokkebye

  Kan varmt anbefale 2Base. De er professionelle, meget venlige,og alt har fungeret perfekt, både når det gælder køb og service af lejlighed samt bestilling af transfer.

  2Base

 • Espen Bentzon

  Espen Bentzon

  For 12 år siden købte vi en bolig i Avsallar via 2Base. Da vi besluttede os for at sælge, var det helt naturligt igen at kontakte 2Base. Det var også beroligende at Bo samt andre vi have mødt stadig arbejder der. Min vurdering er at vi fik en lidt højere pris for boligen end andre mæglere ville have klaret.

  Google

 • Adis Velic

  Adis Velic Danmark

  Min drøm om at eje en ferielejlighed gik i opfyldelse. Brian og hans kollegaer fra 2Base har igennem hele processen været behjælpelige med at alt. Jeg lægger stor vægt på at man overholder aftaler, uanset om aftalen er mundtlig eller skriftlig. Her blev alle aftaler overholdt helt ned i den mindste detalje.

  2Base

 • Karin Christiansen

  Karin Christiansen Danmark

  Vi har benyttet 2Base & My2Base til både køb & service af vores feriebolig, ligesom komplekset vi bor i er administreret af 2Base. Vi har kun haft gode oplevelser.

  2Base