2Base Eiendomsmegler

Find din bolig via kortsøgning

Søg efter boliger direkte på vores interaktive kort. Kortet giver dig et unikt overblik over ejendomme til salg langs hele den tyrkiske riviera.

Gå til kortsøgning

Hvorfor købe din bolig gennem 2Base?

Vi taler skandinavisk og gør altid en ekstra indsats for at finde den helt rigtige bolig til dig. Siden 2003 har vi hjulpet et utal af skandinavere med at føle sig hjemme på det tyrkiske boligmarked - både før, under og efter handlen.

Læs mere om 2Base

Få vores gratis køberguide

Forberedelsen er nøglen til en succesfuld investering. Vores køberguide giver dig indsigt i boligmarkedet og vil lede dig gennem hele processen, indtil det øjeblik du kan nyde ferien i din nye bolig.

Bestil din gratis køberguide

Kom til Tyrkiet og se din drømmebolig

Vi har sammensat tre forskellige forslag til, hvordan du kan komme til Tyrkiet for at se på boliger: Tag på en af vores populære besigtigelsesture, testkør en feriebolig eller kombiner ferien med en fremvisning.

Tag til Tyrkiet

Hos 2Base Ejendomsmægler finder du en lang række af dedikerede medarbejdere, der alle står parate til at hjælpe dig, din familie og din feriebolig. Her er nogle af de personer, du kan se frem til at møde. På gensyn i Tyrkiet!

Boligguide – Introduksjon til boligkjøp i Tyrkia

Selg din bolig gjennom 2Base

Referanser

 • Tapio Laine

  Tapio Laine Finland

  Som kunde gennem 3 år må jeg sige, at servicen hele tiden bliver bedre og der kommer nye tilbud til. Bliv endelig ved på den måde..


  Notice: Undefined index: Reviews in /home/base/public_html/template/includes/testimonials.section.php on line 37

  2Base

 • Petri Hämäläinen

  Petri Hämäläinen Finland

  Vi udlejer vores lejlighed og bruger den månedlige opsynsservice, ligesom vi bestiller fra online shoppen. Alt fungerer effektivt og stabilt.


  Notice: Undefined index: Reviews in /home/base/public_html/template/includes/testimonials.section.php on line 37

  2Base

 • Lise & Søren Christensen

  Lise & Søren Christensen

  Vi kender en del til både danske og tyrkiske mæglere i Alanya. 2Base - med Brian og Bo - er det bedste og mest pålidelige ejendomsmæglerfirma i Alanya. De er særdeles kompetente og er klart bedre end de øvrige mæglere i området - både set med køber såvel som med sælgers perspektiv. Vi kan give dem vores bedste anbefalinger.

  Google

 • Michael Djüardin

  Michael Djüardin Danmark

  Jeg har bolig i et kompleks, hvor 2Base & My2Base er administrator. Vil give det fire ud af fem stjerner.


  Notice: Undefined index: Reviews in /home/base/public_html/template/includes/testimonials.section.php on line 37

  2Base