2Base Eiendomsmegler

Find din bolig via kortsøgning

Søg efter boliger direkte på vores interaktive kort. Kortet giver dig et unikt overblik over ejendomme til salg langs hele den tyrkiske riviera.

Gå til kortsøgning

Hvorfor købe din bolig gennem 2Base?

Vi taler skandinavisk og gør altid en ekstra indsats for at finde den helt rigtige bolig til dig. Siden 2003 har vi hjulpet et utal af skandinavere med at føle sig hjemme på det tyrkiske boligmarked - både før, under og efter handlen.

Læs mere om 2Base

Få vores gratis køberguide

Forberedelsen er nøglen til en succesfuld investering. Vores køberguide giver dig indsigt i boligmarkedet og vil lede dig gennem hele processen, indtil det øjeblik du kan nyde ferien i din nye bolig.

Bestil din gratis køberguide

Kom til Tyrkiet og se din drømmebolig

Vi har sammensat tre forskellige forslag til, hvordan du kan komme til Tyrkiet for at se på boliger: Tag på en af vores populære besigtigelsesture, testkør en feriebolig eller kombiner ferien med en fremvisning.

Tag til Tyrkiet

Hos 2Base Ejendomsmægler finder du en lang række af dedikerede medarbejdere, der alle står parate til at hjælpe dig, din familie og din feriebolig. Her er nogle af de personer, du kan se frem til at møde. På gensyn i Tyrkiet!

Boligguide – Introduksjon til boligkjøp i Tyrkia

Selg din bolig gjennom 2Base

Referanser

 • Petri Hämäläinen

  Petri Hämäläinen Finland

  Vi udlejer vores lejlighed og bruger den månedlige opsynsservice, ligesom vi bestiller fra online shoppen. Alt fungerer effektivt og stabilt.

  2Base

 • Natalia Drozdova

  Natalia Drozdova

  God aften! Jeg vil gerne ønske 2Base og ikke mindst deres mægler Olesya et godt nytår. 2Base solgte vores lejlighed og vi er meget tilfredse. Alt gik hurtigt og korrekt. Vi vil helt sikkert vende tilbage til firmaet også i fremtiden.

  Facebook

 • Kévin Winther Hartmann

  Kévin Winther Hartmann

  Søde mennesker og har også en dansk konsulent hvis det udenlandske sprog ikke er så godt. Gode at snakke med og de får ordnet det meste man beder dem om.

  Google

 • Les Nicholas

  Les Nicholas

  Første klasses service fra alle hos 2Base. At få besøg af Candemir og Olesya på min 70 års fødselsdag med kage og blomster var helt fantastisk, sikke en gestus. 5 stjernet firma med mennesker som er parate til at yde en ekstra indsats. Tusind tak!

  Google